Showroom

De Showroom is per januari 2020 gevestigd in C.A.S.T. Inkoop Centrum in Nieuwegein, direct gelegen aan de A2. Hier beschik ik gedurende het inkoopseizoen over showroom 422 op de 2 etage.

U kunt hier gebruikmaken van de  parkeergarage of buiten van 1 van de parkeerplaasten. Er wordt gewerkt met kentekenregistratie. De eerste 1,5 uur zijn gratis en per volgend uur betaald u €1 met een maximum van €5 per dag.

Het adres is:
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein.

De showroom bevindt zich op de 2e etage:
422

Over ons

Fashion House Donna Maria is opgericht in 1983 als agentuur en importeur voor dameskleding in het midden-hoog segment. In 2011 kwam Karina van Engelen het team versterken en sinds 2013 is het bedrijf geheel in handen van haar.
Momenteel bieden wij 2x per jaar 2 Italiaanse en 2 Duitse damescollecties aan die niet op elke hoek van de straat liggen, niet of nauwelijks via internet verkocht worden en te vinden zijn in de leuke kleinere boetieks die dezelfde uitstekende service bieden als wij en de leveranciers waar wij mee samenwerken.
Na vele verschillende showrooms gehad te hebben op diverse locaties, hebben we sinds 2020 een fijne showroom gevonden in CAST Inkoop Centrum in Nieuwegein. Hier kan op afspraak in het inkoopseizoen de collecties bekeken worden.

Bekijk de merken