Onze merken

Beate Heymann

Het label Beate Heymann is in 1992 opgericht door ontwerpster Beate Heymann en haar man Peter Hoffmann. Het bedrijf is gelegen in Warnemünde aan de Oostzee in Duitsland. 2x per jaar ontwerpt Beate een winter- en een zomer collectie speciaal voor de stijlvolle vrouw vol vertrouwen. Het label staat voor hoge kwaliteit en een uitstekende service. De mooie karakteristieke snit en fantasierijke materiaalcomposities van stof domineren de collecties. De collectie is herkenbaar aan de vele stiksels en  veel items uit oudere collecties kunnen met de nieuwe gecombineerd worden. Veel details en geharmoniseerde accessoires maken het geheel compleet. Naast de uiterlijke aspecten zijn het welzijn en draagcomfort fundamenteel voor de ontwerpster. De collectie is te bestellen in maat 34 t/m 46.

Hindahl&Skudelny

Het succesvolle modelabel Hindahl &Skudelny, opgericht in Bielefeld in 1997, en haar onafhankelijke modeontwerpers Sandra Hindahl en Sabine Skudelny staan voor een duidelijk en onmiskenbaar ontwerp met de hoogste normen van kwaliteit en draagcomfort. De collecties vertegenwoordigen een leeftijdsonafhankelijke dynamische levenshouding die zaken en vrije tijd combineert door innovatie en individualiteit. Hindahl & Skudelny GmbH neemt een vaste plaats in op het internationale modepodium en wordt wereldwijd verkocht in exclusieve handelshuizen en boetieks. Maatvoering loopt van maat XS t/m 3XL.

Donne Da Sogno

DONNE DA SOGNO is wat er in 1994 ontstaat in Carpi, Italië, als je de aangeboren elegantie van iemand combineert zoals Luciana Martinelli met het zakelijke inzicht van iemand als Tamara Gualandi. De naam Donne da Sogno vertelt je wat het team inspireert voor zijn voortdurende streven naar wat vrouwen vrouwelijker maakt en hun schoonheid in alle vormen en maten. De moed en het vermogen om te evolueren, elke collectie combineert de bijna strenge rigueur van de klassiekers met een uniek gevoel voor creativiteit, bewijzen dat het bedrijf in staat is om de test van de tijd, het vergroten van haar leiderschap in nieuwe en geconsolideerde markten. Het succes van Luciana en Tamara is gebaseerd op hun professionele aanpak, hun beslissing om handgemaakte productietechnieken te gebruiken, unieke kledingstukken, superieure stijl en service, en hun volledig persoonlijke relaties met klanten. Dit is de uitdaging waar we vandaag en morgen voor staan. De eigenaren, managers en alle Donne da Sogno medewerkers zijn zich hier terdege van bewust en worden gedreven door een gedeeld gevoel van enthousiasme en toewijding, het gevoel dat ze deel uitmaken van een team, en hun liefde voor mooie dingen. De collectie is te bestellen in maat 34 t/m 50. Made in Italy.

Club Voltaire

Club Voltaire werd in 1995 opgericht door een bedrijfsidee van Alberto en Cristina Melani, die – door een lange ervaring in het vervaardigen van dameskleding – het bedrijf in Pistoia, Italië, oprichtte. Het bedrijf heeft altijd geleefd als een laboratorium van ideeën en projecten. Sinds het begin van 1900 had de familie Melani een atelier in Pistoia, maar het is op 1954 dat Maria Melani (moeder van de huidige eigenaar) de activiteit van zijn kleermakerij transformeerde in een bedrijf van grotere afmetingen, met het merk “Melania”. De collecties van het merk worden gekenmerkt door rigoureuze lijnen, strakke sneden en verfijnde stoffen, die een moderne vrouw bieden, chic en verfijnd, ondertussen humoristisch en fantasierijk, altijd en hoe dan ook hedendaags. Club Voltaire actualiseert de zakelijke achtergrond van het toetreden tot de formule van prêt à porter met stilistisch onderzoek dat collecties suggereert voor een vrouw met verfijnde en elegante lijnen, met een zorgvuldig onderzoek van stoffen en details. Het concept van totale look van Club Voltaire is zeer nauwkeurig, kiest voor moderne en eigentijdse outfits, houdt gelijke tred met de evolutie van de mode en is altijd in overeenstemming met hun identiteit. Eclectische, leuke en romantische inspiratie leeft samen in een zorgvuldige melange van ironie en elegantie.
De kracht van het merk Club Voltaire ligt in de kleermakerstraditie, door te verwijzen naar een cross-target, waarin segmenten en sectoren van het publiek samenleven, en het vermogen om zichzelf door de jaren heen opnieuw uit te vinden, waarbij de veranderingen van de mode worden geïnterpreteerd. In dit perspectief wordt de constante aandacht, sinds het begin van de jaren negentig, voor groene kwesties begrepen, met een nauwkeurig onderzoek naar groene producten. Club Voltaire is aanwezig in veel multi-brand winkels en in de betere boetieks in heel Italië en wordt verspreid in veel Europese en Aziatische landen. Maatvoering is S t/m 2XL en made in Italy.

Bitte Kai Rand

Het Deense modemerk Bitte Kai Rand werd opgericht in 1981. Met zijn rijke geschiedenis en innovatieve ontwerpprojecten is het een van de sterkste modehuizen van Denemarken. De collecties hebben hun eigen unieke signatuur. Ze bieden exclusiviteit in een stijlvol, eenvoudig en tijdloos ontwerp dat de tijdgeest vertolkt. De handtekening van het ontwerp is de grafische vormen en de grote aandacht voor functionaliteit en kwaliteit in elke stijl.

Bitte Kai Rand ontwerpt hoogwaardige kleding voor stijlbewuste vrouwen van alle leeftijden. De vrouw die dit merk koopt hecht waarde aan een uitstekend ontwerp en een perfecte pasvorm. Ze toont haar persoonlijkheid door haar stijl en de ontwerpen van Bitte Kai Rand geven ruimte voor zowel de klassieke als de meer speelse en kleurrijke look.